MESBAŞ | Mersin Serbest Bölge İşletici A. Ş.
Serbest Bölgemiz
Faaliyetler ve İstatistik
• Ticaret Hacmi ve İstatistikler • İdari Birimler • Sosyal Tesisler
Tarifeler
• Açık ve Kapalı Alan Tarifeleri • Tarife ve Ücretler • Gemi Hizmet ve Tarifeleri • Depo Hizmet ve Tarifeleri • Diğer İşlemler ve Tarifeleri

26.03.2020 Tarihli Genel Kurul Toplantısının İptali Hakkında

Sayın Ortağımız,

28.02.2020 tarih 456/5 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile 34. Olağan Ortaklar Genel Kurul Toplantısının

26.03.2020 tarihinde saat: 15:00'de, Karaduvar Mahallesi, Serbest Bölge Meydanı, No:1

MESBAŞ İdari Binası Konferans Salonu, Akdeniz/Mersin adresinde yapılmasına karar verilerek

toplantı dosyası Şirket ortaklarına 06.03.2020 tarihli iadeli-taahhütlü posta ile gönderilmiş ve toplantıya ait ilânlar;

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin  05.03.2020 tarih 10030 sayılı, yerel Yeni Güney Gazetesinin

04.03.2020  tarih 3443 sayılı nüshalarında yapılmıştır.

COVID-19 (Koronavirüs) salgını nedeniyle, hastalığın Ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair alınacak

tedbirlere yönelik tavsiyeler çerçevesinde anılan genel kurul toplantımızın ileri bir tarihte yapılmak üzere iptal edilmesine ve izleyen genel kurul toplantısına ilişkin çağrının 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde yapılmasına mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

İlgili yazıya "DÖKÜMANLAR"  sekmesinden ulaşabilirsiniz.

[ 24.03.2020 ]

SON 5 DUYURU

© Copyright 2012 Mersin Serbest Bölge İşleticisi A. Ş.

Anasayfa  |  Kullanıcı Firmalar  |  Mersin  |  Haberler  |  Foto Galeri  |  İletişim